Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fjelltur til Galdhøpiggen 2018

19. juli 2018 - 22. juli 2018

Hendelse Navigasjon

Extra Giverglede

Ungdom til topps!

Denne sommeren arrangerer Extra Giverglede tur til Beitostølen for ungdom i alderen 13-20 år som er bosatt i Halden kommune. En fottur til Galdhøpiggen og en raftingtur i Sjoa med Beitostølen Gjestegaard som base er målet for turen.
Tidspunkt: torsdag 19. juli – søndag 22. juli.

Dette er turen for deg som har lyst til å utfordre deg selv og som kanskje aldri har vært til
fjells i norsk natur før. Aktivitetene er tøffe, men absolutt gjennomførbare. Det er en fordel at man er i litt fysisk form. Norsk muntlig MÅ beherskes av sikkerhetsmessige årsaker.

TTiltaket er spesielt rettet mot vanskeligstilt ungdom i alderen 13-20 år men alle ungdommer i aldersgruppen er velkomne til å søke plass. Tilbudet skal være inkluderende og åpent for alle, etnisk norske, minoritetsgrupper og ikke etnisk norske. Turen skal være lærerik, spennende og utfordrende. Fysisk aktivitet av kroppen og følelsen av mestring skal stå i fokus.

Frist for å sende inn søknad er 22. juni. Alle søkere MÅ bruke vårt elektroniske søknadsskjema som du finner her. Dette gjelder privatpersoner og de offentlige instanser. Etter dette vil vi gå igjennom søknadene og sende ut informasjon hvem som har fått plass og hvem som ikke har fått plass.

Vi har kun 30 plasser

Mer informasjon om turen finner blir sendt ut på e-post til de påmeldte.

Send søknad

Detaljer

Start:
19. juli 2018
Slutt:
22. juli 2018

Sted

Galdhøpiggen
Norge

Pin It on Pinterest