Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fjelltur til Galdhøpiggen

29. juni 2017 - 2. juli 2017

Ungdom til topps!

Denne sommeren arrangerer Extra Giverglede tur til Beitostølen for ungdom i alderen 14-20 år som er bosatt i Halden kommune. En fottur til Galdhøpiggen og en raftingtur i Sjoa med Beitostølen Gjestegaard som base er målet for turen.

Tidspunkt: torsdag 29. juni – søndag 2- juli.

Dette er turen for deg som har lyst til å utfordre deg selv og som kanskje aldri har vært til fjells i norsk natur før. Aktivitetene er tøffe, men absolutt gjennomførbare. Det er en fordel at man er i litt fysisk form. Norsk muntlig MÅ beherskes av sikkerhetsmessige årsaker.

Tiltaket er spesielt rettet mot vanskeligstilt ungdom i alderen 14-20 år. Tilbudet skal være inkluderende og åpent for alle, etnisk norske, minoritetsgrupper og ikke etnisk norske. Turen skal være lærerik, spennende og utfordrende. Fysisk aktivitet av kroppen og følelsen av mestring skal stå i fokus.

Frist for å sende inn søknad er 12. juni. Alle søkere MÅ bruke vårt elektroniske søknadsskjema som du finner her. Dette gjelder privatpersoner og de offentlige instanser. Etter dette vil vi gå igjennom søknadene og sende ut informasjon hvem som har fått plass og hvem som ikke har fått plass.

Vi har kun 30 plasser

Mer informasjon om turen kan du finne her. 

Detaljer

Start:
29. juni 2017
Slutt:
2. juli 2017

Pin It on Pinterest